6 anledningar att anlita Schööns Måleri

Personlig service

Vi sätter högt värde i att skapa personliga relationer med våra kunder där vi i varje enskild affär gör vårt yttersta för att tillfredsställa de behov som kunden har.

Trygghet & tradition

Vi har sedan starten 1918 bedrivit all slags måleriarbeten till nöjda kunder och vi sätter verkligen fokus på kvalitet före kvantitet.

Storlek ger möjligheter

Vi har kapacitet att utföra arbeten från det lilla köket till nyproduktioner såsom Emporia i Malmö. För oss är inget jobb för stort eller för litet.

Hållbarhet på riktigt

Branschorganisationen Måleriföretagen i Sverige har infört en Nöjd-Kund-Garanti som vi till fullo står bakom och den innebär två års garanti för utfört arbete.

Totalentreprenad

Vi erbjuder också totalansvar vid reparationer och ombyggnader inom andra hantverksområden än måleri såsom kakel, golv, snickeri, murarbeten, vs, el eller vvs.

Vårt klimatfokus

Schööns Måleri ska utforma Sveriges första klimatsmarta måleritjänst. Läs mer här->

Vi väljer alltid de färgsystem som är leverantörernas bästa miljöval, och vi har väl fungerande system och rutiner som gör det enkelt att separera miljöfarligt avfall och att ta hand om restprodukter och emballage, både ute på arbetsplatserna och ”hemma” i verkstaden.