Att köpa måleri

Att anlita en hantverkare kan vara svårt och omständigt men hos oss på Schööns Måleri ska det vara enkelt, tryggt och kul att köpa måleri och samtidigt till bra kvalitet!

 

Så här fungerar det –

 

1. Kontakt

Kontakta oss per telefon, Facebook, kontaktformulär på hemsidan eller genom mejl. Vanligtvis svarar vi direkt och absolut senast inom 24 timmar.

2. Beskriv vad du behöver hjälp med

Vi bestämmer en tid för genomgång av omfattningen på plats, där vi tillsammans med kunden går igenom vad som skall göras och vi kommer gärna med tips och råd på behandlingar, färgsättning mm. Ofta kan vi lämna pris på bilder och beskrivningar direkt genom mejlen, men det bestämmer ni helt och hållet själva.

3. Kostnadsfri offert

Vi lämnar en kostnadsfri offert. För oss är det väldigt viktigt att ni som kund vet vad som ingår, därför lämnar vi alltid, i den mån det går, ett fast pris där alla kostnader så som färg, skyddsmaterial, verktyg, servicebil mm är inkluderat. Med andra ord, inga dolda kostnader!

4. Utförande

Vid beställning får ni en skriftlig bekräftelse och sedan bestämmer vi i samråd med kunden en tid för utförandet som vi sedan gör allt för att hålla.

 

Under hela processen har vi löpande kontakt så du som kund vet vad som händer och vi följer alltid upp varje projekt så att resultatet har blivit som ni förväntat er!

För att läsa mer om våra måleritjänster så klickar du här. ⇒

Kontakta Joakim, Håkan eller någon av våra andra projektledare för kostnadsfri offert, information och rådgivning redan idag!

040 – 18 00 35 | [email protected]

Kontakta oss

Vi hjälper dig måla om

Schööns Måleri kombinerar nytänkande med en anrik historia och drivs idag av 3e och 4e generationen, Lars Schöön och Victor Schöön.

040-180035 [email protected] Schööns Måleri ABPilotgatan 1 21239 Malmö Org nr: 556188-1607