Bostadsrättsföreningar

Tradition, hantverk & kvalitet till er tjänst!

Hundratals små och stora bostadsrättsföreningar har under årens lopp anlitat Schööns Måleri för utvändiga och invändiga måleriarbeten. Vi är över 90 medarbetare som dagligen möter föreningarnas krav och önskemål.

Ibland hanterar brf-styrelsen själv upphandlingen, i andra fall kontrakteras vi av en konsult. Vi är också vana att arbeta effektivt i bebodda flerfamiljshus och förstår vikten av ordning och reda på arbetsplatsen.

Schöön kunskap – I alla lägen

Vi behärskar alla underlag och behandlingar och kan därför rekommendera de åtgärder som ger optimal kvalitet för varje yta. Att köpa måleriarbete kan vara komplicerat, inte minst för att underarbetet är så viktigt men samtidigt så svårt att bedöma. Genvägar är frestande men blir alltid förödande. Vi genar aldrig.

Schöön färgsättningshjälp – Fråga oss gärna

Behöver ni goda råd när det gäller färgsättning står våra erfarna och färgsäkra projektledare till er tjänst. I samarbete med Nordsjö erbjuder vi dessutom hjälp från professionella färgsättare som digitalt färgsätter fasader, trapphus och andra publika utrymmen.

Schöön kvalitet – Med garantier på riktigt

Hos oss är ni i trygga händer! Vi lämnar full garanti på alla arbeten genom Måleriföretagen i Sveriges Nöjd- Kund-Garanti. Samtliga entreprenadarbeten utförs enligt vår miljö- och arbetsmiljöpolicy.

Schöön prissättning – Måleri för varje krona

Pris och kvalitet hänger ihop, den sanningen gäller även för måleriarbete. Vi strävar inte efter att ha lägsta pris. Däremot ska vi alltid ha det mest prisvärda erbjudandet. Föreningar som vill få mesta möjliga måleri för pengarna ska måla under vinterhalvåret. Då är beläggningen lägre och uppmärksamheten på topp.

REFERENSER

Här presenteras ett litet urval av alla de föreningar som anlitat Schööns Måleri. En hel del av dem under många år. Såväl för serviceunderhåll av gemensamma ytor samt helrenovering av lägenheter. Det finns så klart många fler. Chansen är stor att vi jobbat i en förening i er närhet.

Trapphus med dekorationsmålning och marmorering.

Brf Södertorp

Stor förening med 486 lägenheter, lokaler, garage och markytor. Husen byggdes 1972. Vårt uppdrag: Underhåll av gemensamma utrymmen samt servicemålning i lägenheter.

Brf Sjösidan

Huset byggt 1938. Har 23 lägenheter, två lokaler samt garage. Vårt uppdrag: Måla trapphus och återskapa gamla dekorationer.

Brf Solhus

Två hus med 95 lägenheter och originalfönster från 1929. Vårt uppdrag: Utvändig linoljemålning av 500 fönster och 40 dörrar

Brf Atle

Vårt uppdrag: Total fasadrenovering, målning av balkonger, plåtdetaljer på tak såsom skorstenar, hängrännor och stuprör samt renovering av trapphus.

HSB Brf Henriksdal, Lindeborg & Sofieholm i Malmö

Föreningarna som har en gemensam förvaltning består av totalt 1370 lägenheter. Vårt uppdrag: Inre och yttre underhåll av gemensamma utrymmen, servicemålning av lägenheter samt målning av garage.

  

Tradition & Kvalite

Egentligen är det ganska enkelt att bli ett bra måleriföretag. Man tar en nästan hundraårig tradition, blandar med gediget hantverkskunnande, kryddar med stora resurser och toppar med övertygelsen om att det bara är kvalitet som räknas i långa loppet.

August Martin Schöön startade Schööns Måleri 1918. I dag drivs företaget av tredje och fjärde generationen.

August Martin Schöön, 1918
Lars & Victor Schöön, 2018

Kontakta oss

Vi hjälper dig måla om

Schööns Måleri kombinerar nytänkande med en anrik historia och drivs idag av 3e och 4e generationen, Lars Schöön och Victor Schöön.

040-180035 [email protected] Schööns Måleri ABPilotgatan 1 21239 Malmö Org nr: 556188-1607