Vad vi erbjuder

Går ni i renoveringstankar?

För oss på Schööns Måleri är inget jobb för stort eller för litet! Vi utför arbeten i Malmö, Lund, Bjärred, Lomma, Höllviken, Ljunghusen, Falsterbo och Trelleborg med omnejd. För att läsa mer om våra måleritjänster så klickar du på kategorierna nedan.

Behöver ni hjälp med detta och vill ha råd eller vidare information om våra måleritjänster så är ni välkomna att kontakta Joakim, Håkan eller någon av våra andra projektledare redan idag!

Invändig underhållsmålning och tapetsering
Vi utför alla typer av invändigt måleri. Det kan bestå av tapetsering, målning av tak, väggar, fönster och snickerier eller traditionell handmålning av luckor och dörrar.
Servicemåleri - 20 st servicebilar

Vi har 20 st service bilar som hjälper Er med både stora och små mer eller mindre akuta måleriuppdrag. Vi är snabbt på plats och bilarna innehåller det mesta för att lösa våra kunders önskan med så kort varsel som möjligt.

Fönsterrenovering
Genom att renovera och måla om kontinuerligt förlänger ni livslängden på Era fönster. Vi utför alla vanliga fönsterarbeten som slipning, målning och omkittning – dessutom reparerar vi rötskador, byter glas och vid mer omfattande fönsterarbeten plockar vi ner fönstrena och renoverar dem i vår verkstad.
Trapphusmålning
Vid trapphusmålning utför vi all form av färgsättning, såväl traditionell som modern. Vi har dekorationsmålare som är experter på marmorering, ådringsmålning, bårder, väggmotiv samt travertinmålning. Vi hjälper Er gärna med allt från konsultation på plats, digital färgsättning till praktiska tips som underhåll och skötsel.
Utvändig- och fasadmålning
Vi klarar av de mesta typer av utvändig målning. Vi har stor kunnighet i att måla putsfasader, målning av traditionell träpanel, renovering av ekpartier, plåtmålning samt rostskyddsmålning mm.
Digital färgsättning
Vi har ett nära samarbete med professionella färgsättare från Nordsjö som digitalt kan sätta färg på din fastighet, ditt trapphus eller liknande.
Tvätt av tak och fasader
I samband med måleriarbete tar vi självklart hand om tvätten av de ytor som skall målas och vill ni tvätta eller rengöra ert tak eller övriga delar av fastigheten fixar vi det också.

Vi tvättar alla typer av fasader såsom puts, tegel, trä, plåt och betong. När det gäller fasader angripna av mögel och alger kan vi också erbjuda tvätt på ett professionellt och miljövänligt sätt. Vi erbjuder även olika typer av efterbehandlingar så som klotterskydd, Grön-Fri mfl.

Ny- och ombyggnadsmåleri
Vi utför alla sorters måleritjänster såsom mindre och snabba renoveringsjobb som den lilla hallen till större och mer komplexa uppdrag som det nya köpcentret Emporia i Hyllie, Malmö. Våra uppdragsgivare är alltifrån privatpersoner till de ledande byggföretagen i regionen, förvaltningsbolag, bostadrättsföreningar och kommuner.
Garagemålning
Vi har lång erfarenhet av målning av garage och parkeringshus till framför allt allmännyttan och bostadsrättsföreningar. Vi utför högtryckstvätt med hetvatten, målar parkeringsplatser samt kontrast-och nödutgångsmarkeringar.
Sprutmålning av dörrar, garderobsluckor samt köksinredning
Vi erbjuder nymålning – ommålning av köksluckor, garderobsluckor, innerdörrar mm. Vi demonterar och transporterar det ni vill ha målat till vår verkstad där själva sprutmålningen sker och återmonterar sedan allt igen.
Våtrumsmåleri
Vi utför certifierat våtrumsmåleri vid till exempel stambyten eller badrumsrenoveringar.
Travertinmålning
Våra erfarna dekorationsmålare utför travertinmålning efter originaltekniken med bland annat linolja för bästa möjliga resultat.
Brandskyddsmåleri
Vi utför certifierat brandskyddsmåleri med målet att fördröja brandspridningsförloppet och vinna så mycket tid som möjligt för räddnings- och släckningsåtgärder. Med ett bra brandskydd kan du minska risken för att människor skadas, eller i värsta fall omkommer, vid bränder. Dessutom kan de materiella skadornas omfattning begränsas.
Certifieringar
Vi har behörighet för det mesta inom måleri och lägger stor vikt på att fortlöpande utbilda våra målare och övrig personal.

ID06

Våtrum MVK-auktorisation

Epoxi

Lift

Ställning 2-9 meter

Brandskydd

Kontakta oss

Vi hjälper dig måla om

Schööns Måleri kombinerar nytänkande med en anrik historia och drivs idag av 3e och 4e generationen, Lars Schöön och Victor Schöön.

040-180035 [email protected] Schööns Måleri ABPilotgatan 1 21239 Malmö Org nr: 556188-1607